Wat kan ik

Voor jou betekenen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Tijdens je ‘dieet’ toch verantwoord snoepen?

Hoe doen wij dat?

B
etekent een traject bij mij dat je niet meer af en toe die lekkere trek mag stillen? Nee! In mijn beleving moet er zeker ruimte zijn voor eens in de week een moment van mogelijk iets minder gezond eten. Als je op je vingers gaat zitten ga je hoe dan ook voor de bijl bij een verjaardag, je eet vaak minder als je jezelf toestaat een beetje chips te eten dan het je volledig te ontzeggen terwijl het voor je neus staat. Daarnaast als je ergens echt zin in hebt probeer dat heel bewust te eten, geniet er echt van en bedenk waarom je dat wilt eten, is dat omdat je gewoon snaaitrek hebt of omdat je echt zin in hebt in bijvoorbeeld dat chocolaatje?

Als gewichtsconsulent begeleid ik mensen met onder- en overgewicht naar een gezonde leefstijl. Ik begeleid alleen gezonde mensen. Ik heb geen medische achtergrond.

WELK GEZICHT ZET JIJ OP?

Blijf op de hoogte

van onze laatste posts.

Overtuigd?

Maak nu een afspraak met Inge