Benodigdheden voor 1 persoon:
2 puntpaprika’s
1 bosui
Halve courgette
Knoflook
Olijfolie
Halve ui
300 gram diepvriesspinazie
Peper
Eetlepel cottage cheese
10 gram pijnboompitten
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 graden
Snij de courgette in de lengte in dunne plakken
Snipper de bosui en hak de knoflook fijn
Verhit de olijfolie in een koekenpan of wok en bak de ui, knoflook en courgette lichtbruin aan, voeg de spinazie toe en laat dat rustig ontdooien, breng op smaak met peper
Snij de puntpaprika’s in de lengte door de helft en verwijder de zaadlijsten, vul de paprika’s met het spinaziemengsel en verdeel de cottage cheese erover
Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en verdeel over de gevulde puntpaprika’s en bak de puntpaprika’s 20 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Recept geïnspireerd op het recept van Lidl gevulde puntpaprika met spinazie, courgette, feta en pijnboompitten