Gevulde puntpaprika met diepvriesspinazie, courgette, cottage cheese en pijnboompitten

Gevulde puntpaprika met diepvriesspinazie, courgette, cottage cheese en pijnboompitten

Benodigdheden voor 1 persoon:

2 puntpaprika’s

1 bosui

Halve courgette

Knoflook

Olijfolie

Halve ui

300 gram diepvriesspinazie

Peper

Eetlepel cottage cheese

10 gram pijnboompitten

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 160 graden

Snij de courgette in de lengte in dunne plakken

Snipper de bosui en hak de knoflook fijn

Verhit de olijfolie in een koekenpan of wok en bak de ui, knoflook en courgette lichtbruin aan, voeg de spinazie toe en laat dat rustig ontdooien, breng op smaak met peper

Snij de puntpaprika’s in de lengte door de helft en verwijder de zaadlijsten, vul de paprika’s met het spinaziemengsel en verdeel de cottage cheese erover

Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en verdeel over de gevulde puntpaprika’s en bak de puntpaprika’s 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Recept geïnspireerd op het recept van Lidl gevulde puntpaprika met spinazie, courgette, feta en pijnboompitten

Leave a Reply

Your email address will not be published.