Pompoencouscous met champignons

Pompoencouscous met champignons

Benodigdheden voor 1 persoon:

225 gram diepvriespompoen

50 gram ongekookte couscous

6 grote champignons

Scheutje kookroom light

Knoflook

6 snoeptomaatjes

Gedroogde basilicum

Olijfolie

Bereidingswijze:

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het apart staan

Snijd de champignons in vieren

Verhit de olie in een wok, zodra het warm is voeg de pompoen en champignons toe

Voeg de knoflook en kookroom toe

Breng op smaak met peper en voeg de basilicum toe

Zodra de pompoen en champignons gaar en goed warm zijn voeg dan de couscous toe en schep goed door

Doe alles in een kom en garneer met basilicum.

Eet smakelijk! Gerecht geïnspireerd op pompoencouscous met champignons van Albert Heijn

Leave a Reply

Your email address will not be published.