Spaghetti met aubergine en courgette

Spaghetti met aubergine en courgette

Benodigdheden voor 1 persoon:

50 gram ongekookte volkoren spaghetti

200 gram aubergine en courgette (in totaal)

Kwart rode ui

2 trostomaten

Knoflook

1 eierlepeltje euroma Mexicaanse kruiden taco

Basilicum

Olijfolie

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen

Snij ondertussen de trostomaten, aubergine en courgette in blokjes en de snipper de rode ui en eventueel knoflook (als je geen knoflookpasta gebruikt) fijn

Doe een beetje olijfolie in een steelpan, voeg de knoflook toe, roerbak kort en doe vervolgens de ui en tomaten erbij. Voeg de Mexicaanse kruiden toe en laat inkoken tot een lekkere saus (mag gerust dik zijn)

Doe een beetje olijfolie in de wok en voeg als het goed warm is de aubergine en courgette toe

Als de aubergine en courgette verkleurd zijn voeg dan de tomatensaus toe en roer goed door. Voeg tot slot de spaghetti toe en roer nogmaals goed door.

Doe de paste met saus in een schaal en garneer met basilicum

Eet smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.