Tagliatelle met runderpoulet, paprika en ketjap Thaise stijl

Tagliatelle met runderpoulet, paprika en ketjap Thaise stijl

Benodigdheden voor 1 persoon:

100 gram runderpoulet of bij voorkeur biefstukreepjes

1 rode paprika

1 bosui

Limoen(sap)

50 gram ongekookte tagliatelle

Sesamolie

Zonnebloemolie

Ketjap

Bereidingswijze:

Halveer de paprika, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snij de paprika in dunne reepjes

Als je de biefstuk in één stuk hebt snij deze in reepjes van ongeveer 1 cm

Snij de bosui in dunne ringen

Snijd de koriander grof, of haal alleen de blaadjes van het steeltje.

Bereid de tagliatelle zoals aangegeven op het pak

Verhit in een wok op hoog vuur de zonnebloem- en sesamolie

Schroei in 30 seconden het vlees dicht

Voeg de paprika toe en roerbak 1 minuut mee

Voeg de ketjap en tagliatelle toe en meng goed.

Serveer het op een bord of in een bakje en garneer het met de bosui en koriander.

Eet smakelijk Geïnspireerd op een recept van Albert Heijn noedels met paprika, biefstuk en ketjap

Leave a Reply

Your email address will not be published.